sábado, 26 de agosto de 2017

6è Mostremp sobre rodes a Espluga de Serra

20:00 h MOSTREMP SOBRE RODES
CLAROSBCUR. Dir. Anna Rubió i Quelic Berga, 2014 (11’)
L’espai natural és un reflex del nostre interior, així un petit bosc de cirerers pot ser la imatge de l’univers humà, on cada persona, d’alguna forma o altra, busca la seva llum, com l’arbre que creix pausadament.
FOC, BOSCOS I LLEGENDES Dir. Albert Aymamí i August Paüls, 2015 (24’)
“Foc, boscos i llegendes” explica la història de les Falles de la Pobla de Segur. Una tradició arrelada al Pirineu i que des de fa gairebé sis dècades es representa cada 17 de juny a la Pobla.
LES FALLES DE L’ALTRA RIBAGORÇA Dir. Sebastià Jordà i Victor Romero, 2016 (2’)
Les falles han estat declarades Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO. Això obre un seguit d’oportunitats, per a les comarques que durant segles han mantingut aquesta tradició.
A L’OMBRA DE LA MUNTANYA. Dir. Neith Sentis, 2016 (15’)
En busca d’una casa per formar una família, una parella arriba a un petit poble amagat als Pirineus. L’última generació de veïns rep els nous inquilins amb el braços oberts.
EM DIC ANA. Dir. Javier Ibañez, 2016 (20’)
L’Anna és una dona que viu en un poble on ningú l’entén, els nens es riuen d’ella, tothom la veu com una estranya…
VOLADA D’AIRE. Dir. Marc Puig, 2016 (9’)
Cristian Castell, tercera generació de casa Pubill d’Areny de Noguera, explica les seues vivències coma jove ramader, en aquest documental de Marc Puig. Amb una fotografia molt cuidada, Cristian va reflexionant sobre la feina de ramader, del seu futur, de les inquietuds que li genera aquest ofici, un ofici dur i que malauradament com altres està en perill extinció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario