viernes, 20 de marzo de 2015

VI Jornada Cultural Coneix La Terreta. Normes per a presentar comunicacions


DISSABTE, AL MATÍ

TARDE I NIT: XXIII TROBADA DE LA TERRETA
El  DIUMENGE 19 DE JULIOL acaba el termini per a presentar propostes de comunicacions per a  la  VI JORNADA CULTURAL CONEIX LA TERRETA  que es realitzará el proper dissabte 8 d'AGOST  a LA TORRE DE TAMÚRCIA en el marc de la XXIII Trobada de la Terreta.
Las comunicacions poden tractar directament sobre  La Terreta  en un senti ampli del terme Vall Mitjana de la  Noguera Ribagorçana) o de manera indirecta al parlar de  la Ribagorça, els Pallars, la Franja o els Pirineus . 
- La temàtica pot ésser diversa: història, art, antropologia, llengua, geografia, geologia, medi natural, etc. 
- Les comunicacions seràn orals i es disposarà d'un temps per a explicar-ho, depenent del nombre de comunicacions. 
- Es poden presentar des de treballs de batxillerat i universitat a tesis doctorals, recerques pròpies inèdites o presentacions d'articles i /o llibres. 
- Els estudiants, estudiosos, investigadors, escriptors, etc interessats en presentar-hi una comunicació envieu una proposta amb títol, nom, cognoms i telèfon de contacte al correu del CERIb-Centre d'Estudis Ribagorçans: ce.cerib@gmail.com
Organitza: Associació Cultural de La TerretaAssociació d'Amics  i Veïns de la Torre de Tamúrcia  Espai Integral de Natura Mas de Barreda,CERIb-Centre d'Estudis Ribagorçans

No hay comentarios:

Publicar un comentario